Varför Notisum?

Gör som över 1000 andra företag och organisationer och administrera er lagbevakning i Notisum.

Här nedan kan ni läsa vad några av våra abonnenter säger och se ett par av fördelarna med Notisum. 

Prova gratis Logga in

Vad är Notisum?

Notisum är en tjänst via internet för att bevaka Svensk lagstiftning med fokusering på de krav om lagbevakning och laglista som ställs på ISO 45001- (OHSAS 18001), 14001- och ISO 9001-certifierade företag och organisationer.

Abonnemangsprodukterna är moderna internettjänster med stor flexibilitet och ett oslagbart bevakat informationsinnehåll. I systemet finner ni bland annat sammanfattningar, ändringskommentarer, funktioner för lagefterlevnadskontroll och mycket mycket mer.

Med Notisum kan ett företag lägga upp en laglista innehållande:

  • Lagar & Förordningar (Notisum bevakar hela den svenska lagstiftningen)
  • Europalagstiftningen (Notisum bevakar EG-direktiv och EG-förordningar)
  • Myndighetsföreskrifter (Notisum bevakar samtliga myndigheter som omfattas av SFS 1976:725)
  • Kommunala föreskrifter (Notisum bevakar miljöföreskrifter för samtliga kommuner.

Några uppskattade funktioner

Standardlaglistor

Vi har ett flertal standardlaglistor som är populära att utgå ifrån när man först startar upp. Dessa finns för bland annat miljö, arbetsmiljö, avfall, hälsa- sjukvård, livsmedel mm.

Lagefterlevnadskontroll

I Notisum finns det möjlighet att utföra lagefterlevnadkontroller på era laglistor. Denna kan antingen utföras på sin egna laglista eller om man är administratör starta den åt sina medarbetare.

Flexibilitet

En laglista kan anpassas helt efter användarens krav och upp till åtta egna kolumner med egna rubriker kan läggas till i laglistan. Listan kan sorteras och grupperas på olika sätt för att uppfylla olika kunders önskemål.

Sammanfattningar

Notisum har kommenterat och sammanfattat alla Svenska lagar, förordningar och föreskrifter inom Miljö och Arbetsmiljö. Även många dokument utanför dessa områden har sammanfattningar.

Ändringskommentarer

Notisum kommenterar löpande alla ändringar som sker inom miljö och arbetsmiljö, allt för att kunden på ett enkelt sätt ska förstå den senaste uppdateringen.

Nyheter

Prenumerera på nyheter så att ni får reda på när där finns något nytt dokument inom ert område som borde läggas till i laglistan.

Kopplade listor

Dokumenten i en lista kan enkelt kopplas till olika användare. På så sätt ser var och endast de dokument som de är berörda av.

Kvittensmeddelande

När där kommer en viktig ändring kan du som administratör välja att skicka den vidare till de som är berörda. När de läst och kvitterat av blir du uppdaterad.

Det här säger några av våra kunder

Som kund hos Notisum har vi alltid fått förstklassig support med snabba svar, tillförlitlig rådgivning och ett alltid lika trevligt bemötande.

Boel Hedgren
Miljöcontroller, Region Skåne

Verktyget Notisum hjälper oss att få en kort sammanfattning som underlättar för våra lagbevakare att avgöra om en förändring berör oss eller inte.

Karin Lundberg
Miljöchef, SSAB Luleå

Notisums tjänster är till mycket stort stöd i arbetet med att upprätthålla lagar och andra krav hos oss . Notisum är mycket enkelt att både förstå och använda.

Anna Prytz
Miljöcontroller, HH Ferries

1000+

Anslutna företag

8000+

Bevakade laglistor

600+

Ändringar per månad

Prova kostnadsfritt

Vad vi och befintliga kunder säger är en sak men bäst är om ni själva kan bilda er en egen uppfattning.

Därför erbjuder vi 14 dagars fritt testkonto utan några förpliktelser, så testa själv varför Notisum är Sveriges största lagbevakningstjänst.